De Maasdalshow

Stichting “De Maasdalshow” is eind jaren 1990 opgericht door enkele kleindierverenigingen in Limburg om er samen voor te zorgen dat er een grote gezamenlijke Kleindiertentoonstelling/show wordt georganiseerd in Limburg.

Bij deze tentoonstelling staat vooral voorop het genoegen van de mens, maar boven alles staat toch het welzijn van de dieren. Dat dit ook nog een lust voor het oog van het publiek is, mag duidelijk zijn.

Tevens zorgen enthousiaste fokkers er voor dat de zeldzame en/of bedreigde dier-rassen en/of kleuren in de diverse diergroepen in stand worden gehouden, zulks mede onder het toeziende oog van de overkoepelende speciaalclubs en Nationale Bonden (NBS en KLN). De tentoongestelde dieren zijn dieren uit alle diergroepen die vallen onder de vlag van de Kleindierliefhebbers Nederland (KLN) en Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbersverenigingen (NBS).

Historie

- Eind jaren 1990:
Oprichting Stichting De Maasdalshow Door verenigingen Venlo-Roermond-Montfort-Neer

- 2001:
beëindiging verenigingen Montfort-Roermond

- 2001-2019:
uitbreiding met nieuwe verenigingen Brunssum, Geleen/Stein, Voerendaal, Bunde, Born, Reuver, Helden, Venray

- 2019:
beëindiging verenigingen Brunssum, Geleen-Stein, Bunde, Born (opgegaan in nieuwe vereniging Kleindierliefhebbers Zuid-Limburg)

- 2019:
uitbreiding met nieuwe vereniging Kleindierliefhebbers Zuid-Limburg

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van de DB bestuursleden of de contactpersoon van de leden.

Het Dagelijks Bestuur.

De Maasdalshow 2021

NEDERLANDS

Vraagprogramma

Inschrijfformulier

De Maasdalshow 2021

DEUTSCH

Ausstellungsordnung

Anmeldeboge

Contact

De Maasdalshow
John van Dijck Secretaris
Reubenberg 27
6071 PS Swalmen


Telefoon

0475-600882

E-mailadres

secretaris@demaasdalshow.nl

KvK-nummer

12046193


De Maasdalshow 2021


Laat u in 2021 opnieuw verrassen op de Maasdalshow
10, 11 & 12 december 2021
.

Het bestuur van Stichting De Maasdalshow gaat ervan uit dat de show van 2021 op een veilige en verantwoorde manier doorgang kan vinden. Houd deze website in de gaten voor de laatste updates. Tot snel!